Transfer en Taxi

Bij de meeste pakketreizen is de transfer, het vervoer van en naar de luchthaven-accommodatie inclusief.
De reisorganisatie verzorgd dit per touringcar of minibus. Zodra u aankomt op de bestemming wordt u opgehaald door de reisleiding of de lokale agent.
Deze bus gaat langs alle geboekte accommodaties om de gasten naar hun verblijf te brengen.
In sommige landen ( bijvoorbeeld Turkije ) kan dit vrij lang duren.
Indien u doorreist naar een eiland, verzorgt de lokale agent ook de boot-tickets, omdat immers uw aankomsttijden gewijzigd kunnen zijn.
Voor uw terugreis wordt 2 a 3 dagen voor vertrek altijd in de receptie van uw accommodatie aangegeven hoe laat u weer door de bus wordt opgehaald.
Indien u onverhoopt geen bericht krijgt of u ziet geen aankondiging, dan bent u altijd verplicht zelf de lokale agent of reisleiding te contacten.
Mocht u liever op eigen gelegenheid naar de accommodatie gaan of u heeft een auto gehuurd vanaf de luchthaven en u maakt geen gebruik van de inbegrepen transfer en taxi, geef dit dan vooraf altijd
even door aan de reisorganisatie of aan de okale agent ter plaatse. Want uiteraard mist men u. u zult hier in de meeste gevallen geen restitutie voor krijgen.
Wordt u niet opgehaald en is uw transfer wel inbegrepen in de prijs? Maak er melding van bij reisleiding of hoodkantoor van de reisorganisatie en vraag dan een taxibon van de door u genomen taxi, zodat u deze vervoerskosten thuis kunt claimen bij de reisorganisatie.

Neemt u afwijkende bagage mee? Check altijd bij de reisorganisatie of dit problemen geeft met transfer en taxi.
u kunt beter van tevoren op de hoogte zijn van extra kosten of voorkom de teleurstelling dat de bagage niet mee kan met een transferbus en taxi.
In sommige gevallen is het vervoer onmogelijk per transferbus, u zult dan zelf transfer moeten regelen.
Geef ook bij dit apart te boeken transfer en taxi bijzonderheden door. Denk daarbij aan de afmetingen van het te vervoeren object.