Soort Reis

Wat voor soort reis zoekt u?

Een reis kan ingedeeld worden naar het vervoer ervan: een vliegreis, een busreis, een treinreis, een cruise,dit kan met of zonder verblijf erbij.
Een reis kan ook ingedeeld worden op verblijf of de verzorging van het verblijf : een Hotelreis, een all Inclusive reis.
Of een indeling naar seizoen, tijdstip van boeken, of indeling naar samenstelling van het reisgezelschap : Zonvakantie, Wintersportvakantie, Last Minute, groepsreis, individuele reis
Maar ook naar een bepaald thema of een bepaalde activiteit: Golfvakantie, Duikvakantie, Fietsvakantie, Wandelvakantie,Rondreis, Excursiereis. 

Een Themareis kan een vlieg of een busreis zijn of een bestemming binnen Nederland, met als doel de beoefening van een speciale activiteit.
Voorbeelden hiervan zijn :  wandelvakantie, fietsvakantie, zeilvakantie, golfvakantie, maltwhiskyreis, kuurvakantie, duikvakantie  of een creatieve vakantie.
De activiteiten zijn georganiseerd en hebben een leerzaam of ontspannen karakter, en worden al dan niet in groepsverband uitgevoerd.
Als een partner mee gaat en deze geen behoefte heeft aan de activiteiten, wordt er meestal een korting gegeven, afhankelijk van het aantal mensen dat zich heeft ingeschreven.
Deze korting zal vaak door de inkoopafdeling van de reisorganisatie berekend moeten worden.

Voorbeelden van een themareis zijn:
-Creatieve vakantie
-Duikvakantie

-Fietsvakantie
-Golfvakantie
-Groepsreis
-Individuele Reis
-Jongerenreis
-Kampeervakantie
-Maltwhiskycruise
-Maltwhiskyreis
-Visvakantie
-Wandelvakantie
-Whiskycruise
-Whiskyreis


Klik hier voor advies over uw themareis.